ÖZTÜRK PİDE VE LAHMACUN HİZMETE AÇILDI YENİ BİR LEZZET GÜLER YÜZLÜ HİZMET

Bucak İlçesine yeni pide salonu açıldı. Yeni Pide Salonu Öztürk Pide ve Lahmacun Salonu müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Bucak İlçesine yeni pide salonu açıldı.

Yeni Pide Salonu Öztürk Pide ve Lahmacun Salonu müşterilerine hizmet vermeye başladı. Öztürk Pide ve Lahmacun; zengin menüsü, kaliteli dürüm,kebap, lahmacun ve pide çeşitleri ile müşterilerine birbirinden lezzetli ürünler sunuyor.

Özcan Pansiyon altı, Bereket Market yanı hizmete açılan Öztürk Pide ve Lahmacun Salonu’nda yeni bir tat, yeni bir lezzet ve güler yüzlü hizmet sunuluyor.

HIZLI VE KALİTELİ

İşletme sahibi Harun Öztürk: “Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için burayı açtık, hijyen ve kaliteye önem veriyoruz. Bucaklı vatandaşlar Öztürk Pide ve Lahmacun Salonu’nu tercih etmeleri halinde memnun kalacaklar.Amacımız hızlı ve kaliteli hizmet etmek”

“Yeni Bir Tat, Yeni Bir Lezzet, Güler Yüzlü Hizmet ” sloganı ile hizmet veren işletmenin menüsünde; pide çeşitleri, lahmacun, ızgara çeşitleri, kebap, tatlı ve içecekler bulunuyor.

HİJYEN VE KALİTENİN ADRESİ

Günümüzün en büyük sorunlarından olan Corona virüs nedeniyle evlerinden çıkmayan vatandaşlara alo paket servisi ile hizmet vereceklerini söyleyen işletmeci Harun Öztürk, “Hijyenik koşullarda lezzetli ve kaliteli çeşitlerimizi müşterilerimizle buluşturmak birinci hedefimiz. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun, gönül rahatlığı ile ürünlerimizi tüketebilirler” şeklinde konuştu.

ALO PAKET İLE EVLERE SERVİS

Cami Mahallesi Türkeler Caddesi No:20/Z (Özcan Pansiyon altı, Bereket Market yanı) hizmete açılan Öztürk Pide ve Lahmacun Salonu’nun alo paket sipariş hattı ise 0 507 652 2329…

ÖZTÜRK PİDE VE LAHMACUN

ALO PAKET: 0 507 652 2329

ADRES: Cami Mahallesi Türkeler Caddesi No:20/Z (Özcan Pansiyon altı, Bereket Market yanı) BUCAK

ÖZTÜRK PİDE VE LAHMACUNTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.