Pamucak Dutalan Karacaören grup köy yolu asfaltlandı

Burdur İl Özel İdaresi, Bucak ilçesine bağlı Pamucak, Dutalan ve Karacaören grup köylerinin yolunu sıcak asfaltla kapladı. Bu çalışmayla köyler arası ulaşım daha kolay ve güvenli hale gelecek.

Burdur İl Özel İdaresi, Pamucak - Dutalan - Karacaören Grup Köy Yolunda Asfalt Çalışmasını Tamamladı

Burdur İl Özel İdaresi, kırsal bölgelerdeki yol altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Bucak ilçesine bağlı Pamucak, Dutalan, ve Karacaören grup köylerinin yolunda asfaltlama çalışması tamamlandı.

2.5 Kilometrelik Sıcak Asfalt Tamamlandı

İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada, Pamucak, Dutalan ve Karacaören grup köylerinin birbirine bağlayan yolun 2.5 kilometrelik kısmında sıcak asfalt çalışmasının tamamlandığı belirtildi.

Köylülere Hayırlı Olsun

Yol altyapısının güçlendirilmesi ile köyler arası ulaşımın daha kolay ve güvenli hale geleceği vurgulanan açıklamada, bu çalışmanın köy halkının yaşam kalitesini artıracağına dikkat çekildi.

Burdur İl Özel İdaresi, kırsal bölgelerdeki yol ağını iyileştirerek çiftçilere ve köy sakinlerine destek olmaya devam ediyor.

PamucakDutalanKaracaörenköyasfaltTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.