Park halindeki kamyona çarptı; 2 yaralı

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde park halindeki araca kamyonetin çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. İşte detaylar...

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde park halindeki araca kamyonetin çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Antalya'da Kaza, Korkuteli-Antalya karayolu Yazır Mahallesi çıkışı kavşağı yakınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, park halinde bulunan Ömer U. yönetimindeki 07 ACH 807 plakalı kamyona, Recep Y. yönetimindeki 07 DDU 06 plakalı kamyonet arkadan çarptı. Kazada 07 DDU 06 plakalı araç sürücüsü Recep Y. (41) ve araçta yolcu olarak bulunan İsmail D. (55) yaralandı. Araçta sıkışan 2 yaralı Antalya Büyükşehir Belediye itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak Korkuteli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Antalya Korkuteli yolu kazaAntalya kazaKorkuteli kazaTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.