Park ve Bahçeler İçin Damla Sulama Sistemi Kuruluyor

Burdur Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yeşil alanların sulanmasında su tasarrufu sağlanması için damla sulama sistemleri kuruyor

Burdur Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yeşil alanların sulanmasında su tasarrufu sağlanması için damla sulama sistemleri kuruyor.

Halk Plajı, İstasyon Caddesi, kavşaklar, orta refüjler ve parklarda ağaçların, bitkilerin, çiçeklerin, çimlerin sulanmasında damla sulama sistemi ile çok büyük oranda su tasarrufu sağlanıyor, toprak erozyonu önleniyor, bitkilerin gereği kadar su almaları sağlanıyor.

Burdur Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nden edindiğimiz bilgiye göre; yeşil alanlarda uygulanan damla sulama sistemleri tümüyle müdürlüğün teknik imkanları ve çalışanları tarafından kurulup hizmete alınıyor. Damla sulama yöntemiyle, toprağa kontrollü ve süreli su verecek sistemler oluşturulduğu için, emek, eleman ve zamandan da tasarruf sağlanıyor.

KAYNAK: BURDUR GAZETESİ

Burdur Belediyesi Park Bahçeler MüdürlüğüDamla Sulama SistemiTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.