Patika Bucak’tan Cumhuriyet Bayramı Yürüyüşü

Bucak ilçesinde faaliyet gösteren Patika Bucak Doğa Sporları üyeleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı ve Cumhuriyetin 96.yılı kutlamasını Hökez dağının zirvesine çıkarak yaptı.

Bucak ilçesinde faaliyet gösteren Patika Bucak Doğa Sporları üyeleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı ve Cumhuriyetin 96.yılı kutlamasını Hökez dağının zirvesine çıkarak yaptı.

Türkiye Dağcılık Federasyonu antrenörü Adem Mutlucan koordinesinde bir grup doğasever,Hökez dağının zirvesine çıkarak Türk Bayrağı açtı.Antrenör Mutlucan, yürüyüş ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “29 Ekim Salı günü Cumhuriyet ve Bayrak yürüyüşü düzenleyip Hökez dağı zirvesine tırmandık.Tırmanışa Köle Mezarlığı üstünden 36 arkadaşımızla birlikte başladık. İstedik ki bayrağımızı zirvede dalgalandırarak bayram coşkusunu yaşayalım. Güzel bir tırmanış oldu. Tüm doğa sever arkadaşlarıma teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Zirveye çıkan doğaseverler, Türk bayrağı açtı ve marşlar eşliğinde Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Patika BucakCumhuriyet Bayramı YürüyüşüTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.