Pazar Mahallesi Muhtar Adayı Süleyman Ertunç Kadınlar Gününü kutladı

Pazar Mahallesi Muhtar Adayı Süleyman Ertunç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mahallede yaşayan kadınlara çiçek takdim etti. Ertunç, "Kadınlar hayatımızdaki en özel varlıklardır." dedi.

Pazar Mahallesi Muhtar Adayı Süleyman Ertunç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mahallede yaşayan kadınlara çiçek takdim ederek anlamlı bir kutlama gerçekleştirdi.

Ertunç, yaptığı açıklamada kadınların hayatımızdaki özel varlıklar olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"Onlar hayatımızın en özel varlıkları... Kimi annemiz, kimi hayatımızın en büyük aşkı, kimi arkadaşımız, kimi ise göz bebeği kızımız... Kadınlara ithaf edilen o kadar özel günün arasında en önemli gündür belki de Dünya Emekçi Kadınlar Günü.

Dünya Emekçi Kadınlar gününü en içten dileklerimle kutlar, Cennet'in ayakları altında serili olan annelerimizin önünde saygı ile eğilirim.

Kadınların her alanda erkeklerle eşit haklara sahip olması dileğiyle, bu anlamlı günde tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım."

Pazar MahallesiSüleyman ErtunçBucak Muhtar Adayları8 Mart Dünya Kadınlar GünüTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.