PAZAR YERİNE DETAYLI TEMİZLİK

Bucak Belediyesi ekipleri ilçede bulunan pazar alanının, ilaçlı ve sabunlu suyla özel olarak yıkayarak tertemiz bir görüntüye kavuşturuyor.

Bucak Belediyesi ekipleri ilçede bulunan pazar alanının, ilaçlı ve sabunlu suyla özel olarak yıkayarak tertemiz bir görüntüye kavuşturuyor.

Bucak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçemizde bulunan pazar alanlarının temizliği ile özel olarak ilgileniyor.  Tüm pazar alanlarını temizlikten geçirilirken, en aktif ve en kalabalık pazarının olduğu Kapalı Pazar kompleksi alanı ekipler tarafından ilaçlı ve sabunlu suyla özel olarak yıkanarak temiz bir görüntüye kavuşturuluyor.  Çarşamba ve Perşembe günleri hizmet veren ve yoğun bir şekilde ziyaret edilen Kapalı Pazar’da vatandaşların temiz bir ortamda alışverişlerini gerçekleştirmeleri için temizlik çalışmaları titizlikle sürdürülüyor.

Pazarcı dostu Başkan

Temizlik çalışmalarıyla ilgili konuşan belediye yetkilileri, “Pazarcı dostu olan başkanımız Emrullah ÜNAL daha önce pazarcı esnafının temizlik konusundaki sorunlarını dinlemişti. Bu doğrultuda başkanımızın verdiği talimatlar sonrasında pazar yerlerimizle özel olarak ilgilenerek ilaçlı ve sabunlu suyla detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştiriyoruz. Bu temizlik çalışmalarımız pazarcı esnafı oldukça memnun ediyor” diye konuştular.

bucak pazar alanı temizliğibucak pazaryeriTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.