Pençe Harekatından Şehit Haberi Geldi ! Şehidimizin Kimliği ve Memleketi Belli Oldu

Pençe Harekatından Şehit Haberi Geldi ! Şehidimizin Kimliği ve Memleketi Belli Oldu.

Irak'ın kuzeyi Pençe Hareket bölgesinde, teröristler tarafından tuzaklanan mühimmatın patlaması sonucu Uzman Çavuş Serdar Temelli yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Askerimiz hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit Temelli'nin acı haberi Mardin'in Derik ilçesi kırsal Bozbayır Mahallesinde bulunan ailesine verildi.

Irak'ın Kuzeyi Pençe Harekat bölgesinde teröristler tarafından tuzaklanan mühimmatın patlaması sonucu Uzman Çavuş Serdar Temelli yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Askerimiz hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehidimizin acı haberi Mardin'in Derik il.esi kırsal Bozbayır Mahallesinde yaşayan ailesine verildi. Acı haber aileye Kaymakam Hicabi Aytemür, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Torun ve İlçe Emniyet Müdürü Alper Tolga Evci tarafından verildi.

BABA EVİNE TÜRK BAYRAĞI ASILDI

Bekar olan şehidin baba evine Türk bayrağı asılırken, babası Ahmet Temelli ve annesi Adile Temelli’yi yetkililer teskin etmeye çalıştı. Acı haberi duyan yakınları ve komşuları eve taziyeye gelirken, anne Adule Temelli, Kürtçe ağıtlar yaktı.

TÖREN DÜZENLENECEK
Şehidimiz Temelli'nin cenazesi yarın Bozbayır Mahallesine getirilerek düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

ŞehitSerdar TemelliTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.