Pet Bakımından Büyükbaş Bakımına Gökçe Veteriner Kliniği Bucak'ta Hizmetinizde...

Burdur'un Bucak İlçesi'nde hizmet vermeye başlayan Gökçe Veteriner Kliniği pet, küçükbaş ve büyükbaş hayvanların tedavi ve bakım işlemlerini yapıyor.

Petlerin bakımları için aşı, kısırlaştırma işlemlerinin yanı sıra, büyükbaş hayvanlarda suni tohumlama, sezeryan da yapıldığını belirten Veteriner Hekim Mehmet Gökalp, " Bucak Halkına, hemşehrilerime en iyi hizmeti verebilmek için kliniği açtım. Ameliyat işlemlerimizi steril ortamda yapıyoruz. Ayrıca teşhis tedavinin haricinde pet mama aksesuar ürünlerimiz de mevcut" ifadelerini kullandı.

Her bütçeye uygun pet mama aksesuar ürünlerini bulunan Gökçe Veteriner Kliniği'nde, tüm tedavileri yaptırabilir ve hayvanlarınızın ihtiyacı olan ilaçları bulabilirsiniz.

Klinikte muayene, teşhis tedavi, laboratuvar, cerrahi operasyonlar, aşılama, dahiliye, koruyucu hekimlik, ağız diş sağlığı, kedi, köpek, kuş, tavşan yemi ve pet kuaför işlemlerinin tamamının yapılacağını söyleyen Gökalp, " 24 Kasım dolayısı ile bizleri yetiştiren meslek sahibi olmamızda bizlere yol gösteren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum." şeklinde konuştu.

GÖKÇE VETERİNER KLİNİĞİTEL: 0 542 494 43 31ADRES : YENİ MAHALLE ŞEHİT MUHİTTİN TALHA ÇALIŞKAN CADDESİ NO:41 (Yapı Kredi Bankası Arka Sokağında) BUCAK

Pet BakımıBüyükbaş BakımıGökçe Veteriner KliniğiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.