Plastik Su Tankının Bölgedeki Adresi 2 Yıl Garanti Kalite Uygun Fiyat

AKRO Burdur Bölge Bayisi, Portnak Nakliye Otomotiv ve Plastik Su Tankı sizlere en kaliteli hizmeti sunuyor.

AKRO Burdur Bölge Bayisi, Portnak Nakliye Otomotiv ve Plastik Su Tankı sizlere en kaliteli hizmeti sunuyor.

Taşımacılık ve nakliye hizmetlerinin yanı sıra plastik su tankı hizmeti de sunan Portnak, AKRO kalitesiyle 7/24 hizmet veriyor.

Tarım Bakanlığı onaylı ve TSE belgeli ürün hizmeti verdiklerini belirten Portnak işletme sahibi İbrahim Şencan, yatay, dikey ve çift katman plastik su tankları sattıklarını söyledi.

100 LT ile 10 Bin Lt. arasında hacimleri bulunan tanklar arasında çift katmanlı plastik su tankı olduğunu da söyleyen Şencan, " Çift katmanın özelliği UV Işığı ( Güneş Işığı)'na maruz kalmaması. Işığa maruz kalmadığı için de yosun ve koku yapmıyor. İçme suyu, akaryakıt, arpa, buğday gibi ürünlerin saklanması ve korunması için oldukça verimli bir tank.Ayrıca tanklarımız 2 yıl garantilidir. Uygun fiyatlarla vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Ayrıca tek ve çift dingil hameşlerimiz de bulunmamaktadır. Ürünlerimizin kalitesini görmek çayımızı içmek için Bucaklı hemşehrilerimiz başta olmak üzere bölge halkımızı bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

PORTNAK NAKLİYE OTOMOTİV VE PLASTİK SU TANKI

TEL: 0542 809 77 88 - 0248 325 2512

Adres: Çamlıca Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı Antalya Bucak Karayolu No: 435

akroTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.