POLİS GÖREVLİLERİ HALKIN SAĞLIĞI İÇİN BUNU DA YAPTI DAHA NE BEKLİYORSUNUZ

Corona Virüs tehdidine rağmen işi olan da hiç işi olmayan Bucaklı Vatandaşlar dışarıda gezdiği için Bucak Emniyeti çalışmaları artırdı.

Corona Virüs tehdidine rağmen işi olan da hiç işi olmayan Bucaklı Vatandaşlar dışarıda gezdiği için Bucak Emniyeti çalışmaları artırdı.

65 yaş ve üstü vatandaşlara hizmet için kurulmuş Vefa Sosyal Destek Grubu, yaşlı vatandaşlar dışarıya çıkıp bu salgından etkilenmesin zarar görmesin diye çalışıyor. Ancak bu hizmetten faydalanmamak konusunda ısrarcı olan 65 yaş ve üstü vatandaşlar tüm uyarıları hiçe sayarak halen dışarıda banklarda oturup, banka önlerinde beklemeye devam ediyorlar. Gençler ve çocuklar da ailelerini, yakın akrabalarını umursamadan yan yana, kol kola parklarda oturup, dışarda geziyorlar.

Bunlara engel olmak için Bucak’ta Trafik Polisleri Cumhuriyet Caddesi ve etrafında anons yaparak insanların evde kalmasını ve zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamalarını anons ediyor. Emniyet daha ne yapsın vatandaşın iyiliği için her fırsatta kendi canını ortaya koyan emniyet ekipleri şimdi de virüse meydan okuyarak vatandaşları uyarma işini üstlenmiş durumdalar. Bu hizmetler ve polisin bu özverili çalışmaları boşa olmaz ve herkes dikkat etmeye başlar.

Coronavirüsburdur coronavirüsTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.