Prof. Dr. M. Sadık Akdemir, “Mekke'nin fethi sıradan bir fetih değil, Mucize.. bir fetihtir”

Birlik Vakfı Burdur Şubesi Başkanlığı’nın her iki haftada bir gerçekleştirdiği ‘İlim ve Kültür Sohbetleri’nin geçtiğimiz haftaki konuğu Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İlâhiyat Fakültesi Dekanı ve İslâm Târihi Hocası Prof. Dr. Muhammed Sadık Akdemirdi.

Birlik Vakfı Burdur Şubesi Başkanlığı’nın her iki haftada bir gerçekleştirdiği ‘İlim ve Kültür Sohbetleri’nin geçtiğimiz haftaki konuğu Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İlâhiyat Fakültesi Dekanı ve İslâm Târihi Hocası Prof. Dr. Muhammed Sadık Akdemir idi ve Akdemir katılımcılara “Mekke’nin Fethi” konusunda geniş açıklamalar yapıp derin bilgiler verdi.
Bir saatten fazla süren sohbetinde Mekke’nin Fethi’nin öncesi ve sonrası hakkında geniş geniş açıklamalar yapan ve derin bilgiler veren Prof. Dr. Mumahmmed Sadık Akdemir, “Mekke’nin Fethi sıradan bir fetih değil, mucize fetihlerin biridir, hattâ başında gelir. O nedenle Müslümanlar bu fethin anlamını kavramalı ve değerini bilmeli…” dedi.

SOHBETİN SONUNDA ‘YESEVİ İLÂHÎ GRUBU’ KATILIMCILARA GÜZEL İLÂHİLER OKUYARAK DİNLEYENLERİN GÖNÜLLERİNİ FETHETTİ

Prof. Dr. M. Sadık Akdemir’in doyurucu sohbetinden sonra birbirinden güzel ilâhiler okuyan Yesevî İlâhi Grubu dinleyicilerin gönüllerini fethederken; Vakıf Başkanı ve Burdur eski Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya da katılımcılara teşekkür etti ve gecenin anısına sohbet konuğu Akdemir’e Mehmed Akif Ersoy’un Safahatını hediye etti.

Birlik Vakfı BurdurSüleyman Demirel ÜniversitesiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.