Ramazan Kolisi Kampanyası: Birlikten Kuvvet Doğar

Şehit Üsteğmen Cem Nuri Başgül İlkokulu'nun "Birlikten Kuvvet Doğar" sloganıyla başlattığı Ramazan kolisi kampanyası yoğun ilgi görüyor. Öğrenci ve öğretmenler, hazırladıkları kolilerle ihtiyaç sahiplerine sevgi ve yardım eli uzatıyor.

’Birlikten Kuvvet Doğar’ sloganıyla Şehit Üsteğmen Cem Nuri Başgül İlkokulu tarafından başlatılan Ramazan kolisi kampanyası yoğun ilgi görüyor.
Okul aile birliği, öğrenci ve öğretmenlerin destekleriyle hazırlanan erzak kolileri, ihtiyaç sahiplerini bekliyor. Evlerden getirilen bakliyat, şeker, un, yağ, salça gibi malzemeler okuldaki dolaplarda istifleniyor. Daha sonra öğretmenler gözetiminde yiyecekler kolilenerek ihtiyaç sahibine ulaştırılmak üzere hazır hale getiriliyor. Öğrenci ve öğretmenler tarafından hazırlanan Ramazan kolilerine, öğrenciler yiyeceklerin yanı sıra sevgilerini de koyuyorlar. Başlatılan kampanyayla öğrencilerde paylaşma duygusunu geliştirme, eldekini ihtiyaç sahibiyle bölüşme duyguları amaçlanıyor.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

ramazan kolisiihtiyaç sahibison dakikapaylaşmaTürkiyeBayburt

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.