Recep Tayyip Erdoğan Burdur'da Coşkuyla Karşılandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burdur'da düzenlenen mitingte vatandaşlara hitap etti. Miting alanını dolduran kalabalık, Erdoğan'ı coşkuyla karşıladı.

Cumhurbaşkanı Burdur'da Coşkuyla Karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burdur'da düzenlenen mitingte vatandaşlara hitap etti. Miting alanını dolduran kalabalık, Erdoğan'ı coşkuyla karşıladı.

Miting alanında kalabalık, Erdoğan'ı alkışlar ve sloganlarla karşıladı. Mitingte AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, AK Parti Burdur Milletvekilleri Mustafa Oğuz ve Adem Korkmaz, Belediye Başkan Adayları, İlçe Başkanları ve diğer parti üyeleri de yer aldı.

"Teşekkürler Burdur"

Mitinge katılanlara teşekkür eden. AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, yaptığı açıklamada, " Önümüzdeki Yüzyılı, Türkiye Yüzyılı yapmakta kararlı olan Sayın Cumhurbaşkanımızı şehrimizde ağırlamaktan büyük onur, gurur ve mutluluk duyduk. Mitingimize katılan bakanlarımıza, genel başkan yardımcılarımıza, milletvekillerimize, Cumhur ittifakının bileşeni Milliyetçi Hareket Partimiz ve AK Kadrolarımıza, tüm teşkilat mensuplarımıza ve aziz hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. 22 yılı iktidarda olmak üzere aziz milletimize hizmette geçen 40 yıllık siyasi hayatından en önemli derdi milleti olan Dünya Liderimizi şehrimizde ağırlamak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Burdur bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmadı. Burdur halkı mitinge yoğun bir katılım göstererek, vatan millet sevdalısı, mazlum ve mağdur coğrafyaların umudu Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında durmaya devam edeceğini tüm dünyaya bir kez daha gösterdi. " ifadelerini kullandı.

Recep Tayyip ErdoğancoşkuMustafa ÖzboyacıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.