Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin: "Satranç, Hekimliğin Bir Alt Dalı Gibi"

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) tarafından 14 Mart Tıp Bayramı Satranç Turnuvası düzenlendi

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) tarafından 14 Mart Tıp Bayramı Satranç Turnuvası düzenlendi. Düzenlenen turnuva sonucu başarılı olan yarışmacılara ödülleri takdim edildi. Kütahya Yunus Emre İlkokulu öğrencileri Berat Demir ve Vatan Emre Babacan 10 yaş altı kategoride birinci ve ikinci oldu. Öğrenciler, öğretmenleri Murat Arapoğlu ile günün anısına fotoğraf çektirdi.
Turnuva ödül törenine; KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren ile Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdür V. Turhan Yavuz, yarışmacılar ve aileler katıldı. Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin, “Satranç hekimliğin bir alt dalı gibidir. Tıpkı satrançta olduğu gibi hekimlikte de önce planlama sonra uygulama vardır. Bu turnuva vesilesi ile çocuklarımızın yüzlerinin hep güldüğü ve barış içinde yaşayacağımız bir dünya temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

satrançtıp bayramıson dakikaTürkiyeKütahya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.