Rus, Özbek ve Kazak İş adamları Bucaklı iş adamları ile buluştu

Burdur'un Bucak ilçesinde Organize Sanayi Bölgesinde hizmet vermekte olan DİLMER MAKİNA ve MUTLU MAKİNA iş ortakları, yurtdışından gelen misafirlerini ağırladılar.

Burdur'un Bucak ilçesinde Organize Sanayi Bölgesinde hizmet vermekte olan DİLMER MAKİNA, MUTLU MAKİNA ve MUTMAK Arıtma iş ortakları, yurtdışından gelen misafirlerini ağırladılar.
Rusya, Özbekistan ve Kazakistan'dan gelen iş adamları DİLMER MAKİNA, MUTLU MAKİNA ve MUTMAK Arıtma ile görüşme sağladı. Görüşme sırasında bir takım ziyaretler gerçekleştiren yabancı iş adamları yapılan çalışmaları inceleyerek, yerinde gördüler. Ziyaret kapsamında Rusya, Özbekistan ve Kazakistan'da faaliyet gösteren mermer ocakları ve mermer fabrikaları ile alakalı projeler üzerinde konuşuldu ve anlaşma sağlandı.
Ülkemizi ve Bucak'ımızı temsil eden bu iki firma takdire şayan bir karşılama ile yabancı iş adamlarını konuk etti. Rusya, Özbekistan ve Kazakistan'dan gelen misafirler misafirperverlikten memnuniyetlerini dile getirdiler. 

Bucaklı iş adamlarıDilmer MakinaMutlu MakinaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.