Saadet Partisi kadın kolları Burdur'da toplandı

Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beyti Ekinci’nin başkanlığında, Burdur'da Saadet Partisi Akdeniz Bölge Toplantısı, gerçekleştirildi.

Saadet Partisi Akdeniz Bölge Toplantısı, geçtiğimiz cumartesi günü Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beyti Ekinci’nin başkanlığında Burdur’da gerçekleştirildi.

Toplantıya Burdur, Isparta ve Denizlili parti kadın kolları üyeleri katıldı.

Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beyti Ekinci, toplantıda seçimlerde yapılacak saha çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Saadet Partisi Burdur İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Kaya, partililerine toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti.

“ÇALIŞMALARIMIZI HIZLANDIRACAĞIZ”

Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beyti Ekinci konuşmasında şunları söyledi;

Biz Kadın Kolları olarak yaptığımız çalışmaları hızlandıracağız. Çünkü şunu biliyoruz ki 94’teki belediye seçimlerini, 95’teki genel seçimleri kazanan kimdi? Refah Partisi’nin hanımlar komisyonuydu. Şimdi biz o 94’teki o Refah Partisi hanımlar komisyonunun evlatları olarak 2023’teki seçimleri kazandıracak kim? Yine biz Kadın Kollarıyız. Bu başarıyı Kadın Kolları Genel Merkez mi yakalayacak? Evet ama kiminle; sizlerle. Burdur’un sandığından başlayarak, Isparta’nın mahallesinden başlayarak, Denizli’nin ilçesinden başlayarak yukarıya doğru gidecek ve 2023 seçimlerine yeniden Milli görüşün tarihini kadınlar yazarak 2023’ün seçim tarihini atmış olacak.

burduryenigün

Saadet Partisi Akdeniz Bölge ToplantısıSaadet Partisi BurdurTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.