SAGALASSOS ‘A TELEFERİK GELİYOR

Ağlasun Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı'nın Sagalassos Antik Kenti'ne ilçe merkezinden ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yapımı planlanan Teleferik Projesi için Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın 2018 Yılı Fizibilite Çalışması Destek Programına yapmış olduğu başvuru onaylandı.

Ağlasun Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı’nın Sagalassos Antik Kenti’ne ilçe merkezinden ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yapımı planlanan Teleferik Projesi için Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın 2018 Yılı Fizibilite Çalışması Destek Programına yapmış olduğu başvuru onaylandı.

Ağlasun Kaymakamı Harun Reşit Han ve BAKA Genel Sekreter V. Abdullah Madenci Fizibilite Çalışması Destek Programının sözleşmesini imzaladılar. Kaymakam Han bu yatırım desteğinin ilçemiz ve bölgemizin gelişimi açısından önemli bir adım olduğunu, Vali Şıldak’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek Ağlasun’a hayırlı olmasını diledi.

teleferikTürkiyeBurdurAğlasun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.