Sagalassos'un Çoban Ressamı Büşra Öğüt'ten Atatürk Resmine Restorasyon

Ağlasun Belediyesi'nin sponsorluğunda, Sagalassos'un çoban ressamı Büşra Öğüt tarafından 2017 yılında Ağlasun meydanına yapılan Atatürk resminin restorasyonu tamamlandı.

Ağlasun Meydanındaki Atatürk Resminin Restorasyonu Tamamlandı!

Ağlasun Belediyesi'nin sponsorluğunda, Sagalassos'un çoban ressamı Büşra Öğüt tarafından 2017 yılında Ağlasun meydanına yapılan Atatürk resminin restorasyonu tamamlandı.

Öğüt, itfaiye selesine binerek devasa resmi restore etti ve bu çalışma halk tarafından ilgiyle izlendi.

Restorasyon sonrası Atatürk resmi daha da güzel bir görünüme kavuştu ve Ağlasun meydanına ayrı bir güzellik kattı.

Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy:

"Belediye olarak, ilçemize değer katan ve güzelleştiren her türlü çalışmaya destek veriyoruz. Büşra Öğüt'ün yaptığı Atatürk resmi de bunlardan biri. 2017 yılında yapılan bu resim, zamanla yıpranmıştı. Biz de bu eserin restore edilmesi için Büşra Öğüt'e destek olduk. Kendisi de itfaiye selesine binerek bu devasa eseri başarıyla restore etti. Bu vesileyle Büşra Öğüt'e teşekkür ediyor, Atatürk resminin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum."

Büşra Öğüt:

"Ağlasun Belediyesi'nin desteğiyle Atatürk resminin restorasyonunu tamamladım. Bu eseri 2017 yılında yapmıştım ve zamanla yıpranmıştı. Restore ederek tekrar eski güzelliğine kavuşturmak beni mutlu etti. Bu eserin ilçemize değer katacağına inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Haber Fatime Öğüt Savaş

SagalassosBüşra ÖğütAtatürkrestorasyonTürkiyeBurdurAğlasun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.