Sağlık Müdürlüğü’nden ASM’lere ziyaret

Toplum Sağlığı Birimi Sorumlu Hekim Dr. Gamze Balbay ve beraberindeki ekip, Burdur merkez ve merkez köylerindeki Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret etti.

Toplum Sağlığı Birimi Sorumlu Hekim Dr. Gamze Balbay ve beraberindeki ekip, Burdur merkez ve merkez köylerindeki Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret etti. Burdur İl Sağlık Müdürlüğü Toplum Sağlığı Birimi Sorumlu Hekim Dr. Gamze Balbay ve beraberindeki ekip, Burdur merkez ve Kozluca, Hacılar ve Kemer, Aile Sağlığı Merkezleri ve Aile Hekimliği Birimlerine ziyarette bulundu.
Ziyarette, izleme, değerlendirme ve denetleme çalışmaları gerçekleştirildi. Ziyaret hakkında yapılan açıklamada, “Müdürlüğümüzce sahada yürütülen çalışmaları yerinde görmek, personelimizle fikir alışverişinde bulunmak amacıyla yürütülen izleme değerlendirme ve destekleyici denetim çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda Sağlık Müdürlüğümüz Toplum Sağlığı Birimi Sorumlu Hekim Dr. Gamze Balbay ve beraberindeki ekip , Burdur Merkez, Kozluca, Hacılar ve Kemer, Aile Sağlığı Merkezleri ve Aile Hekimliği Birimlerine ziyarette bulundular” bilgisi paylaşıldı.

Hayal Girişim

Burdur İl Sağlık MüdürlüğüTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.