Sağlık Personeline Yangın Güvenliği Eğitimi: Tatbikat Detayları!

Muğla Sağlık İl Müdürlüğü tarafından personellere yönelik yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Muğla Sağlık İl Müdürlüğü tarafından personellere yönelik yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Tatbikat kapsamında, yangın güvenliği, yangın anında ve sonrasında yapılacak müdahale, yangın söndürme tüpü kullanımı, yangın tatbikatı ve yangın eğitimi konuları teorik ve uygulamalı olarak işlendi. Yangın güvenliği önlemleri, binaların yangından korunması için alınan tedbirler ve yangın söndürme tüpü kullanımı gibi konular uygulamalı örneklerle detaylı bir şekilde anlatıldı. Muğla Sağlık İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "Bakanlığımızca hazırlanan Yangın Önleme ve Söndürme Yönergesi gereğince, Müdürlüğümüz Sivil Savunma ve Seferberlik Hizmetleri Birimi koordinasyonunda İl Sağlık Müdürlüğümüz bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı gerçekleştirildi" ifadelerine yer verildi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

personeltatbikatson dakikaTürkiyeMuğla

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.