Şahin Manav Taze Ürünleriyle Bucaklıların Hizmetinde

-Şahin Manav, taze ürünleriyle Bucaklıların hizmetinde -Şahin Manav İşletme Sahibi Muhtar Hasan Şahin, “Adnan Menderes Bulvarında hizmete açılan yeni manavımızda en taze ürünlerle sabah 8’den, akşam 22’ye kadar vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” dedi. Bucak'ta 20 yıldır hizmet veren Şahin …

-Şahin Manav, taze ürünleriyle Bucaklıların hizmetinde

-Şahin Manav İşletme Sahibi Muhtar Hasan Şahin, “Adnan Menderes Bulvarında hizmete açılan yeni manavımızda en taze ürünlerle sabah 8’den, akşam 22’ye kadar vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” dedi.

Bucak’ta 20 yıldır hizmet veren Şahin Manav, Sanayi Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki yeni yerinde hizmete açıldı. Bucaklı Manav Hasan Şahin, en taze ürünlerin satışa sunulduğu dile getirdi. Şahin Manav’daki ürünler hakkında bilgi veren Muhtar Hasan Şahin, “ Sanayi Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Opet karşısında yeni yerimizde hizmet vermeye başladık. İşyerimiz sabah 08.00’dan 22.00’a kadar açıktır. Günlük taze ve kaliteli sebze ve meyve ile Bucak’ta tek adresiz. Sulu şeker gibi Finike Portakalımız, Demre’den organik lezzetli domateslerimiz, Anamur’dan yerli muz, Bursa’dan şeker kestane, İnsuyu’ndan sarı patateslerimiz, Gazipaşa’dan leziz çileğimiz, taze yeşilliklerimiz satışa sunulmaktadır. Yeni işyerimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.

Şahin Manav

0 536 266 25 23 Adres: Mehmet Akif Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Sanayi Yolu Üzeri Opet Benzinliğin Karşısı Bucak

Şahin ManavTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.