Saklı Bahçe Hizmete Açıldı Kemal Usta'nın Elinden Lezzetli Ev Yemekleri

Otellerde ve birçok bölgede aşçılık yapmış olan Kemal Usta, Saklı Bahçe'yi Bucak'a kazandırdı.

El lezzeti ile Bucak'ta tanınan isim Kemal Usta, kalite ile el lezzetini birleştirerek hazırladığı ev yemekleri ile Bucak'ın hizmetinde...

Sulu yemek ve çorba çeşitleri ile Bucak Halkının hizmetine açılan Saklı Bahçe, 14 Ekim Çarşamba günü hazırlanan yemekleriyle hizmete açıldı.

Ferah ortamı, kolay adresi ve Bucak'ta lezzetin yeni adresi olarak açılan Saklı Bahçe, arka tarafında bulunan bahçe kısmında da hizmet veriyor.

Saklı Bahçe'yi Bucak'a kazandırdıklarını belirten işletme sahibi Kemal Usta, bugün kavurma, kuru fasulye, musakka, tavuk sote, kızartma, mercimek ve tavuk çorbası yaptıklarını söyledi.

Her gün için ayrı lezzetleri Bucak Halkının tatması için hazırlayacaklarını söyleyen Kemal Usta, "mutfağımız görmek isteyen herkese açık, vatandaşlarımız istedikleri takdirde mutfağımızı görebilir. Sabah 7:30 ile akşam 08:00 arasında Bucak halkımızın hizmetindeyiz. Her gün farklı menülerimizle halkımıza hizmet veriyoruz." ifadelerini kullandı.

SAKLI BAHÇE

ADRES: Üçgen Kavşak Oğuzhan Heykeli yanında Buhara Yanı Bucak

Ev yemeğiTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.