Salda Duatlonu’nda sağlık ekipleri teyakkuzdaydı

Burdur’un Yeşilova ilçesinde düzenlenen Salda Duatlonu süresince sporcuların güvenliği için geniş çaplı sağlık önlemleri alındı. Burdur İl Sağlık Müdürlüğü, 28-29 Mart tarihlerinde gerçekleşen yarışlarda 55 personel ve 11 araçla sahada görev yaptı.

Burdur Valiliği himayelerinde ve Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğiyle gerçekleştirilen Salda Duatlonu, 28-29 Mart tarihlerinde sporcuların katılımıyla tamamlandı. Yarışmaların güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi adına Burdur İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bölgede kapsamlı bir çalışma yürütüldü.

Burdur İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, " Güçlü Ekip, Güvenli Yarış; Salda’nın Eşsiz Maviliğinde, Sporun ve Sağlığın Yanındayız.

28-29 Mart tarihlerinde, Valiliğimiz himayelerinde ve Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen Salda Duatlonu'nda sporcularımız ter dökerken, biz de her an yanlarındaydık. ????‍♂️????‍♂️

Eşsiz maviliğin kıyısında, güvenli bir yarış için dev kadromuzla sahadaydık:

5 Hekim

50 Sağlık Personeli

11 Tam Donanımlı Araç

1 UMKE Sağlık Çadırı

Sporun ve sporcunun olduğu her yerde, Burdur İl Sağlık Müdürlüğü olarak göreve hazırız. " ifadelerine yer verildi.

sağlık ekipleriSalda DuatlonuTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.