Salda Kayak Merkezi'nde Kar Sevinci! Pistler Açılacak Mı?

Salda Kayak Merkezi'nde kar yağışı 20 santimetreye ulaştı. Pistler kayak için yeterli kar kalınlığına ulaştığında açılacak. Restoran ve kafeterya bölümü ise halka açık.

Salda Kayak Merkezi'nde Kar Sevinci! Pistler Açılacak Mı? - Salda Kayak Merkezi'nde 14 Şubat 2024 tarihinde başlayan kar yağışı 20 santimetreye ulaştı. Kar kalınlığının pistlerin kullanımı için yeterli seviyeye ulaşmasının ardından açıklama yapılması bekleniyor.

Ancak bölgedeki kış turizmini canlandırmak için Salda Kayak Merkezi'nde hizmet veren restoran ve kafeterya bölümü halka açıldı.

Vatandaşlar ve kayak severler, doğanın eşsiz manzarasının keyfini çıkarmak, Yeşilova'nın doğal güzelliklerini keşfetmek ve güzel bir vakit geçirmek için Salda Kayak Merkezi'ne davetli.

Salda Kayak Merkezi'nin restoran ve kafeterya bölümünde sıcak ve soğuk içeceklerin yanı sıra çeşitli yiyecekler de servis ediliyor.

Salda Gölü'nün muhteşem manzarasına karşı keyifli bir mola vermek için Salda Kayak Merkezi'ni ziyaret edebilirsiniz.

Salda Kayak MerkezikarsevinçpistTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.