Salihli'de Jandarma Operasyonu: Uyuşturucu Satıcısı Tutuklandı

Manisa’nın Salihli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından “torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda kubar esrar ve metamfetamin ele geçirildi.

MANİSA (İHA) - Manisa’nın Salihli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından “torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda kubar esrar ve metamfetamin ele geçirildi.
Uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmalarına devam eden Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sart ve Adala mahallelerinde torbacı olarak tabir edilen zehir tacirlerine yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda Y.A. (18), Ö.Ü. (21) ve M.A.’nın (24) yapılan üst aramasında 2 gram kubar esrar, 1 gram metamfetamin ve esrar içiminde kullanılan, çarşaf tabir edilen kağıt ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Cezaevine gönderildi
Öte yandan Salihli’de çeşitli suçlardan arama kararı bulunan şahıslara yönelik çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurma ve kullanmak suçundan aranan şüpheliyi Hacıhıdır Mahallesi’nde yakaladı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından 3 yıl 18 ay hapis cezası bulunan O.K. (27), Salihli T Tipi Kapalı Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edildi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

uyuşturucututuklamason dakikahaberlerTürkiyeManisa

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.