Samsun'da Kıdemli Yüzbaşı Onur İstanbul, görevine başladı

Samsun'un Vezirköprü İlçe Jandarma Komutanı olarak atanan Kıdemli Yüzbaşı Onur İstanbul, görevine başladı.

Samsun'un Vezirköprü İlçe Jandarma Komutanı olarak atanan Kıdemli Yüzbaşı Onur İstanbul, görevine başladı.
Şırnak Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığına Tabur Komutanı olarak tayin olan Jandarma Binbaşı Çetinkaya'dan boşalan Vezirköprü Jandarma Komutanlığı görevine, Van Merkez Cezaevi Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Onur İstanbul atandı.
Yeni göreve başlayan Kıdemli Yüzbaşı Onur İstanbul, "Vezirköprü coğrafi olarak geniş bir ilçemiz. İnsanları sıcak kanlı ve çok misafirperver. Toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak için özverili bir şekilde çalışacağız" dedi.

[F]1569[/F] [F]1570[/F] [F]1571[/F] [F]1572[/F] [F]1573[/F]

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere nnchaber.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

son dakikajandarmagörevTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.