Sanayi Arsalarının İhalesi Yapılacak

Burdur'un Karamanlı ilçesinde, belediye tarafından sanayi arsalarının ihalesi yapılacak. İhaleler, 2023 yılı fiyatları üzerinden yapılacak ve arsa alımlarında peşinat + 7 taksit ödeme imkanı sunulacak.

Karamanlı'da Sanayi Arsalarının İhalesi Yapılacak

Burdur'un Karamanlı ilçesinde, belediye tarafından sanayi arsalarının ihalesi yapılacak.

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, yaptığı açıklamada, "Karamanlı'nın sanayileşmesine katkı sağlamak amacıyla 3 sanayi arsasının ihalesini gerçekleştireceğiz. İhaleler, 2023 yılı fiyatları üzerinden yapılacak ve arsa alımlarında peşinat + 7 taksit ödeme imkanı sunulacak. İlk ihale, 18 Ocak 2024 Perşembe günü saat 14.00'te Belediye Encümen Salonu'nda yapılacak" dedi.

Belediye Başkanı Selimoğlu, açıklamasında ayrıca, "Karamanlı'mızı sanayi alanında geliştirmek için çalışıyoruz. Bu arsaların ihalesi ile ilçemizdeki sanayicilerimizin önünü açmayı ve istihdam yaratmayı hedefliyoruz. Tüm sanayicilerimizi ihalemize davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

SanayiarsaihaleFatih SelimoğluTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.