SANAYİ MAHALLESİ SAKİNLERİNİN YASAKTA İHTİYAÇLARINI KARŞILANIYOR

Sanayi Mahallesi Muhtarı Gülizar Uğur ve ekibi mahallenin her ihtiyacına koşmaya sokağa çıkma yasağında da devam ediyor.

Korona Virüs tedbirleri kapsamında bu sene Ramazan Bayramında sokağa çıkma yasağı ilan edilmesiyle insanlar evlerinden çıkamıyorlar. Sanayi Mahallesi Muhtarı Gülizar Uğur ve ekibi mahallenin her ihtiyacına koşmaya sokağa çıkma yasağında da devam ediyor.

Korona Virüs salgınından etkilenmemek için bu sene eller öpülmedi yan yana gelemedik. Herkesin temennisi olduğu üzere bundan sonraki bayramlarda birlikte olma ümidiyle Sanayi Mahallesi Muhtarı Gülizar Uğur, canla başla mahalle sakinlerine hizmet etmeyi sürdürüyor.

4 günlük sokağa çıkma süresince vatandaşın ekmek, ilaç gibi ihtiyaçlarını karşılayarak onları zor durumda bırakmamaya çalışan Muhtar Uğur, saygıdeğer mahalle halkımız malumunuz sokağa çıkma yasağı olduğundan dolayı bu bayramı evimizde geçireceğiz inşallah gelecek bayramlarımızın daha güzel ve iç içe hep beraber geçirmek dileğiyle bu esnada muhtarlığımız ve VEFA ekibimizle birlikte sizlere daha yakınız gerek eczane ihtiyacınız gerek ekmek ihtiyaçlarınızı temin edip sizlere ulaştıracağız ihtiyaçlarınızı bizi arayarak bildirebilirsiniz 05379362790 05469323333 ifadelerini kullanarak çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

bucak koronavirüs tedbirleriSanayi MahallesiGülizar UğurTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.