Sandıklı Belediye Başkanı Çöl'den müjde 2 OSB hayırlı olsun

Ankara'da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile görüşen Sandıklı Belediye Başkanı Dr Mustafa Çöl Müjde ile döndü. Sandıklı 2 OSB hayırlı olsun.

 

Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, bir dizi ziyaret kapsamında Ankara’ya giderek Sanayi ve Teknoloji Bakanı  Mustafa Varank ile görüştüler.

  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın kendisini kabulünden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı  Dr. Mustafa Çöl, Sandıklı ilçesine  yapılması düşünülen yatırımlarla ilgili karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızda yapılan görüşmede sonrasında bir açıklama yapan Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl müjdeyi şu ifadelerle dile getirdi.

“Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank beyi makamında ziyaret ettik. İlçemiz Organize Sanayi Bölgesi 2. Etap projemizi sunduk. Talebimize anında çözüm bularak onaylayan kıymetli Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum. 1 Milyon metrekare alana yapılacak olan, 2. OSB Bölgesi Sandıklı’mıza Hayırlı Olsun.” dedi 

Ziyaret sonrası Sandıklı ilçe  halkının  selamlarını kendisine ileten Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Bakanımıza hediye takdimi yaparak yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Dr.mustafa ÇölSandıklı BelediyeSandıklı OSBMustafa VarankTürkiyeAfyonkarahisarSandıklı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.