Sandıklı’da Şehir merkezine yakın tarla yangını korkulu anlar yaşattı

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde kapalı pazar yeri yanında bulunan tarım arazisinde çıkan yangın korkuttu.

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde kapalı pazar yeri yanında bulunan tarım arazisinde çıkan yangın korkuttu.
Sandıklı ilçesi Çay Mahallesi’nde yerleşim yerlerine yakın hasadı yapılmış olan tarım arazisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saman balyalarının tutuşması ve rüzgarın da etkisiyle yangın kısa sürede büyük bir alana yayıldı. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, çevrede evi bulunan bir vatandaş da traktörü ile yangın çıkan tarlayı sürerek yangının büyümesini engelledi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik uğraşları sonucunda yangın kontrol altına alınırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

 

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

sandıklı yangınSandıklı tarla yangınyangınarazi yangınıTürkiyeAfyonkarahisarSandıklı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.