Şanlıurfa'da sis sürücülere zor anlar yaşatıyor

Şanlıurfa'da yoğun sis ve yağmur etkili oluyor. Görüş mesafesinin düştüğü yollarda, sürücüler araçlarının farlarını açarak ilerledi.

ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'da yoğun sis ve yağmur etkili oluyor. Görüş mesafesinin düştüğü yollarda, sürücüler araçlarının farlarını açarak ilerledi.
Şanlıurfa’da dün yoğunlaşan sis, bugün yağışlı havayla birlikte etkisini sürdürdü. Sabah saatlerinde evlerinden çıkan vatandaşlar, güne yağışlı ve sisli hava ile başladı. Sis şehir merkezinde olduğu gibi kırsal bölgelerde de etkili oluyor. Şanlıurfa - Gaziantep, Diyarbakır, Adıyaman ve Mardin karayolunda görüş mesafesinin yer yer 15 metreye kadar düştüğü belirlendi. Trafik ekipleri, sürücüleri takip mesafesini korumaları ve hız yapmamaları konusunda uyardı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

siszor anlarsürücüson dakikahaberlerTürkiyeŞanlıurfa

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.