Şanlıurfa-Gaziantep Otoyolunda Minibüs Tıra Çarptı: 2 Ölü, 2 Ağır Yaralı

Şanlıurfa-Gaziantep otoyolunun Suruç ilçesi yakınlarında minibüs, lastiği patladığı için yol kenarında bekleyen tıra arkadan çarptı. Kazada Mihriban Aşan ile 11 yaşındaki Bedir Aşan hayatını kaybederken, 2 kişi ağır yaralandı.

Şanlıurfa-Gaziantep Otoyolunda Feci Kaza: 2 Ölü, 2 Ağır Yaralı

Şanlıurfa-Gaziantep otoyolunun Suruç ilçesi yakınlarında, minibüsün lastiği patladığı için yol kenarında bekleyen tıra arkadan çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında aynı aileden olduğu değerlendirilen 2 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, Şanlıurfa-Gaziantep otoyolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’dan Gaziantep yönüne giden Sait A. (56) idaresindeki 27 AIC 420 plakalı Volkswagen marka minibüs, lastiği patladığı için yol kenarında bekleyen Beşir D. (45) yönetimindeki 33 BAJ 761 plakalı MAN marka tıra arkadan çarptı.

Minibüs çarpmanın etkisiyle hurdaya döndü

Şiddetli çarpışmanın ardından minibüs hurdaya dönerken, çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve güvenlik ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yaptığı kontrolde minibüste bulunan Mihriban Aşan (50) ile Bedir Aşan’ın (11) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Yaralıların sağlık durumları ağır

Kazada ağır yaralanan minibüs sürücüsü Sait A. ile Felekmiş A. (18), sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan iki yaralının da sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri, incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

       

Şanlıurfa trafik kazasıŞanlıurfa-Gaziantep karayoluTürkiyeŞanlıurfa

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.