Sarıyer Simit Sarayı 2.Şubesi Açıldı

Bucak ilçesinde kaliteli ve lezzetli ürünleriyle dikkat çeken Sarıyer Simit Sarayı, ikinci şubesini Yeni Mahalle Adem Tolunay Fen Lisesi karşısında açtı.

Bucak ilçesinde kaliteli ve lezzetli ürünleriyle dikkat çeken Sarıyer Simit Sarayı, ikinci şubesini Yeni Mahalle Adem Tolunay Fen Lisesi karşısında açtı. Açılışa Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Serdar Besler başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Açılışa katılan misafirlere aşure ve birbirinden lezzetli ikramlıklar takdim edilirken, açılışta konuşan Başkan Emrullah Ünal, yeni işyerinin hayırlı olmasını diledi.

İşletme sahipleri Aydın Kerim-Erol Kaplan NNC Medya’ya yaptıkları açıklamada, “Sarıyer Simit Sarayı olarak 2007 yılından beri hizmetteyiz.Bucak’ta kaliteli bir hizmet vermeye çalışıyoruz. Vatandaşlardan gelen talep üzerine ikinci şubemizi açtık. Sarıyer Simit Sarayı olarak kaliteli malzemelerden eşsiz lezzet sunmayı ilke ediniyoruz.İlk şubemizde hangi ürünlerimiz varsa burada da onlar olacak. Kaliteli, temiz, sağlıklı ürünler arayan herkesi bekliyoruz” diye konuştu

Doğum günü, düğün,nişan,kutlama gibi özel günlerde yaş pasta, kuru pasta, meyve suyundan tüm ikramlıklara kadar herşeyi veren işletmede, ayrıca ıslak kek, browni, traliçe, kadeh pastalar, malaga, profiterol, sütlaç, keşkül, supangle, ekler çeşitleri, kısacası bütün yaş pasta çeşitleri bulunuyor.

Yine sabah kahvaltısında da bir hayli iddialı olan Sarıyer Simit Sarayı,kahvaltılık ürünlerde de kaliteden ve lezzetten asla ödün vermiyor.Grup indirimleri ile de özel gün ve davetlerde Bucak halkını ağırlayan firmada kişiye özel yaş pastalar da yapılabiliyor.

Sarıyer Simit SarayıAydın KerimErol KaplanTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.