Seçimi Bucaklı Salih Erdem kazandı

BUCAKLI SALİH ERDEM SEÇİMİ KAZANDI Bem-Bir-Sen Antalya Şube 4. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen kongrede mevcut şube başkan yardımcısı Salih ERDEM Şube başkanlığına seçilerek bayrağı devir aldı. Kongreye Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel TURBAY, Memur-Sen ve Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent USLU, Bem-Bir-Sen …

 BUCAKLI SALİH ERDEM SEÇİMİ KAZANDI

Bem-Bir-Sen Antalya Şube 4. Olağan Kongresini gerçekleştirdi.  Tek liste halinde gidilen kongrede mevcut şube başkan yardımcısı Salih ERDEM Şube başkanlığına seçilerek bayrağı devir aldı.

 Kongreye Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel TURBAY, Memur-Sen ve Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent USLU, Bem-Bir-Sen Burdur İl Başkanı Bayram GÜLMEZ, Antalya Memur-Sen İl Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa ÇOBAN, Büro Memur-Sen Antalya Şube Başkanı Ünal HİSARKAYA, Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı Vecihi FİDAN, Kültür Memur-Sen Antalya Şube Başkanı Esat ESMERAY, Eski Memur-Sen Antalya İl Başkanı Süleyman GÖKÇEN, Ak Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Birol Kasım YILGIN, Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdür Yardımcısı İbrahim TUNCER,

Antalya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Osman ÖZ, katılırken şube yönetimi ise; Şube Başkanı Salih ERDEM  ve Şube Başkan Yardımcıları: Süleyman BOSTANCI, Gülabi ACAR, Salim CAMADAN, Mehmet ÖZTÜRK, Mehmet ERTEN ve Recep BALTACI‘dan oluştu.

Olağan Kongresinibaşkan yardımcısı Salih ERDEMTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.