Şehit Haberleri sonrasında Şiir Dinletisi İptal Edildi

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde şehit düşen askerlerin ardından düzenleyeceği şiir dinletisini şehit haberleri nedeniyle iptal ettiğini açıkladı.

Şehit Haberleri Bucak'ta Yas Ettirdi: Şiir Dinletisi İptal Edildi

Bucak Belediye Başkanlığı, Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde şehit düşen askerlerin ardından düzenleyeceği şiir dinletisini iptal etti.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal tarafından yapılan açıklamada, "Hepimizi derinden üzen şehit haberlerimizden dolayı 13 Ocak Cumartesi günü düzenleyecek olduğumuz Serdar Tuncer ile "Şiirli Muhabbet" programımız iptal edilmiştir. Pençe-Kilit Harekat Bölgesinde şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun." denildi.

Açıklamada, programın iptalinin gerekçesi olarak şehit haberleri gösterildi. Açıklamada, "Şehit haberleri hepimizi derinden üzdü. Bu nedenle, programa katılanların da şehit haberleri nedeniyle hüzünlü olacağını düşündük ve programı iptal etme kararı aldık." ifadelerine yer verildi.

Bucak'ta düzenlenmesi planlanan şiir dinletisi, Serdar Tuncer'in katılımıyla gerçekleştirilecekti.

şehit haberişiir dinletisiEmrullah ÜnalBucak BelediyesiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.