SEMT PAZARINDA ÖNLEMLERİ SIKLAŞTIRDI ATEŞLER ÖLÇÜLDÜ MASKELER DAĞITILDI

Burdur’da Corona virüs ile mücadele kapsamında pazarda alınan önlemleri Burdur Belediyesi artırdı.

Burdur’da Corona virüs ile mücadele kapsamında pazarda alınan önlemleri Burdur Belediyesi artırdı. Burdur Semt pazarının giriş ve çıkışlarında kontrol noktaları oluşturulurken maskesi olmayan vatandaşlar pazara alınmadı.Ayrıca vatandaşların yaş kontrolleri yapılarak, 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşların da pazara girmelerinin önüne geçildi.

Burdur’da her hafta Salı günü uzay çatı altında kurulan semt pazarında çeşitli önlemler alınırken giriş ve çıkışlarda kontrol noktaları oluşturuldu. Pazara rastgele girişin önüne geçilmesi için de pazarın tüm çevresine İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bariyer yerleştirildi. Ayrıca semt pazarı esnafının da tek tek ateşi ölçüldü ve maske, eldiven kontrolü yapılarak kontroller sağlandı. Pazarda salgının önüne geçmek için tüm önlemler alınırken aynı zamanda pazara gelen vatandaşlara, girişte ve tezgahlarda yığılma olmaması gerektiği, sosyal mesafenin korunması anonsları yapıldı. Öte yandan, maskesi olmayan vatandaşlar da pazara alınmadı. Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ve zabıta ekiplerince pazara sokağa çıkma yasağı olan vatandaşların girişlerine müsaade edilmedi.

burdur belediyesikorona virüsTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.