Senegal’deki iş kazasında hayatını kaybeden işçinin cenaze töreni gerçekleşti

Senegal’de çalıştığı işyerinde iskeleden düşerek hayatını kaybeden 51 yaşındaki şahıs, memleketi Çaycuma’da toprağa verildi.

Senegal’de çalıştığı işyerinde iskeleden düşerek hayatını kaybeden 51 yaşındaki şahıs, memleketi Çaycuma’da toprağa verildi.
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinden çalışmak için Senegal’e giden 51 yaşındaki İrfan Uslu, burada çalıştığı işyerinde iskeleden düşerek ağır yaralandı. İlk müdahalesi yapılan Uslu, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Uslu’nun cenazesi yapılan işlemlerinin ardından hava yolu ile Türkiye’ye gönderildi. Uslu’nun cenazesi Çaycuma ilçesine bağlı Ahatlı köyünde toprağa verildi.
Cenazeye, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ile Uslu’nun yakınları ve sevenleri katıldı.

İHA

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

son dakikatoprağa verildiiş kazasıTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.