Seydikemer'de 2024-2025 Taşımalı Eğitim Planlandı

Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2024-2025 eğitim öğretim yılında uygulanacak taşımalı eğitim için planlama ve bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda Milli Eğitim Bakanlığı Taşımalı Yoluyla Eğitime Erişim Yönetmenliği ve taşıma hizmetleriyle ilgili sözleşme, idari şartname ve teknik şartname konularında bilgilendirme yapıldı. Toplantıda ayrıca taşımada yaşanan ve yapılması gereken iş ve işlemler ele alındı. Yapılan planlamayla öğrencilerin güvenli ve konforlu bir şekilde taşınması hedefleniyor.

Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2024-2025 eğitim öğretim yılında uygulanacak taşımalı eğitim için planlama ve bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda Milli Eğitim Bakanlığı Taşımalı Yoluyla Eğitime Erişim Yönetmenliği ve taşıma hizmetleriyle ilgili sözleşme, idari şartname ve teknik şartname konularında bilgilendirme yapıldı.

Toplantıda ayrıca taşımada yaşanan ve yapılması gereken iş ve işlemler ele alındı. Yapılan planlamayla öğrencilerin güvenli ve konforlu bir şekilde taşınması hedefleniyor.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

son dakikataşımalı eğitimMilli Eğitim BakanlığıTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.