Silahlı Terör Örgütüne üye olmak (FETÖ/PDY) suçundan (1) yıldır aranan (eski öğretmen) Yakalandı

Silahlı Terör Örgütüne üye olmak (FETÖ/PDY) suçundan (1) yıldır aranan (eski öğretmen) Yakalandı. T.C. BURDUR VALİLİĞİ Basın Bülteni 2020/22 Güvenlik güçlerimiz tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütü yapılanmasının deşifresine yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.

Silahlı Terör Örgütüne üye olmak (FETÖ/PDY) suçundan (1) yıldır aranan (eski öğretmen) Yakalandı.

T.C.

BURDUR VALİLİĞİ

Basın Bülteni 2020/22

Güvenlik güçlerimiz tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütü yapılanmasının deşifresine yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.

Bu kapsamda Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yürütülen istihbari çalışmalar sonucunda; Silahlı Terör Örgütüne üye olmak (FETÖ/PDY) suçundan (1) yıldır aranan (eski öğretmen) A.Ç. isimli şahsın İstanbul İlinde bir eğitim kurumunda illegal olarak çalıştığı bilgisi alınmıştır.

23 Ocak 2020 tarihinde A.Ç. isimli şahsın yakalanmasına yönelik İstanbul İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ile yapılan koordinasyon neticesinde A.Ç isimli şahıs illegal olarak çalıştığı eğitim kurumunda yakalanarak gözaltına alınmıştır.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile gözaltına alınan A.Ç. isimli şahıs, çıkarıldığı İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 27.01.2020

Silahlı Terör ÖrgütüFETÖPDYTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.