Sıra bekleme tartışması silahlı kavgaya dönüştü

Burdur'da şeker fabrikasında sıra bekleyen kamyon şoförleri arasında çıkan tartışmada bir şoför ruhsatsız kurusıkı tabancasıyla havaya ateş etti.

Burdur’da gece saatlerinde şeker fabrikasında sıra bekleyen kamyon şoförleri arasında çıkan tartışmada şoförlerden biri kurusıkı tabancayla havaya ateş etti, polis ekipleri olay yerine gelerek iki tarafı emniyete götürdü.

Olay dün gece saat 01.45 sıralarında Burdur merkez Armağan İlci Mahallesi Burdur Şeker Fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre fabrika içerisinde kamyon şoförleri M.K.(51) ile S.Ç.(26) arasından sıra bekleme tartışması çıktı. Tartışmanın büyümesi ile S.Ç. aracından aldığı ruhsatsız kurusıkı tabancası ile havaya 2-3 el ateş etti. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri iki tarafıda emniyete götürürken iki taraf hakkında tehdit, hakaret ve genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması suçundan soruşturma başlatıldı.

sırakavgasilahlı kavgaBurdur HaberTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.