Şirket ve kadrolu işçilerin maaşları eşitlendi

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, işçilerin haklarının kadrolu personelle eşitlendiği belirtildi.

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, yaptığı açıklamada belediyenin Personel Ltd. Şirketi'nde çalışan Hak-İş sendika üyesi işçiler için gerçekleştirilen Toplu İş Sözleşmesi'ne değindi. Başkan Selimoğlu, sendika başkanı Muhammet Talha KANDİL ile birlikte imzalanan sözleşmenin detaylarını paylaştı.

Açıklamasında, şirket bünyesinde çalışan işçilerin haklarının kadrolu personelle eşitlendiğini ifade eden Selimoğlu, en düşük maaşla çalışan şirket işçisinin artık kadrolu işçinin maaşına denk olduğunu vurguladı. Bu adımın, şirket personelinin kadroya geçiş sürecinde yaşadığı sıkıntıları çözme amacını taşıdığını belirtti.

Selimoğlu, açıklamasını "Şirket Personelimize Hayırlı olsun. Toplu iş sözleşmemiz taraflara hayırlı olsun." şeklinde tamamladı. Bu gelişmeyle birlikte Karamanlı Belediyesi Personel Ltd. Şirketi'nde çalışan işçilerin maaşlarının iyileştirilerek, kadrolu personelin maaş seviyesine eşitlendiği bilgisi kamuoyuyla paylaşıldı.

zamKaramanlı BelediyesiFatih SelimoğluTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.