SİSTEM MATEMATİK KURS MERKEZİ’NDEN BUCAK’TA BİR İLK

Bucak Sistem Matematik Kurs Merkezi, geçmişten bugüne kaliteli isimleriyle hizmete devam ediyor..

Bucak Sistem Matematik Kurs Merkezi, geçmişten bugüne kaliteli isimleriyle hizmete devam ediyor..

Uzaktan eğitim ile sınava hazırlanan gençler gittikleri kurslardan ve sınava hazırlık için yapılan deneme sınavlarından da mahrum kaldılar. Bucak’ta bir ilki başlatan Sistem Matematik Kurs Merkezi, öğrencilerin deneme sınavlarına girerek yeniden motive olabilecekleri ortam hazırlandı.

Öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını belirten Bucak Sistem Matematik Kurs Merkezi Müdürü Yusuf Aksu, üniversiteye hazırlanan öğrencilere başarılar dileyerek sevindirici haber verdi.

Müdür Aksu, ” Sınava hazırlanan öğrencilerimiz, evde kal süreci içerisinde sınava tam anlamıyla hazırlanamadılar. Biz onları yeniden motive olmasını sağlamak için 8 adet TYT ve AYT deneme sınavı yapıyoruz. Sınav salonumuzda Covid-19’a karşı tüm önlemlerimizi aldık. Şu an bu hizmeti Bucak’ta sadece biz veriyoruz.”

Ayrıca Covid-19 nedeniyle ara verilen eğitime 8 Haziran Pazartesi gününden itibaren tüm hızıyla yeniden başlayacak olan Bucak Sistem Matematik Kurs Merkezi, yüz yüze verecekleri eğitimle öğrencilerin tüm eksiklerini gidereceklerini belirttiler.

BUCAK SİSTEM MATEMATİK KURS MERKEZİ’NİN her noktası sağlık koşullarına uygun, öğrencilere verilecek eğitim için her şey hazır…

Yeni dönem kayıtları başlamıştır. Bucak Sistem Matematik Kurs Merkezi sizleri bekliyor…. BUCAK SİSTEM MATEMATİK KURS MERKEZİ Yıldıray ÖZBAĞCI   Matematik Öğretmeni       0533 240 99 60                                     Hakan DİNLER       Matematik Öğretmeni        0544 675 76 91  Yusuf AKSU             Kurs Müdürü                          0544 934 53 93 ADRES: Yeni Mahalle Süleyman Demirel Bulvarı Gül Apartman No:77 Bucak/Burdur

tanıtımTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.