SİYASET AKADEMİSİ AÇILIYOR İLK DERS BAKANDAN

Burdur’da Siyaset Akademisinin İlk Dersi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’dan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 29 Şubat Cumartesi günü Burdur’a gelerek tecrübe paylaşımı ile Siyaset Akademisi’nin açılışını gerçekleştirecek. AK Parti Genel Merkez ARGE …

Burdur’da Siyaset Akademisinin İlk Dersi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’dan

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 29 Şubat Cumartesi günü Burdur’a gelerek tecrübe paylaşımı ile Siyaset Akademisi’nin açılışını gerçekleştirecek.

AK Parti Genel Merkez ARGE Birim Başkanlığı tarafından 2008 yılında faaliyete geçirilen, 19. Dönem Siyaset Akademisi’nin Burdur’daki açılışı 29 Şubat 2020 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Burdur Öğretmenler Evi Konferans salonu  saat 17.45’deki açılış programına Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy katılacak.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi yaptığı açıklamada; “Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un teşrifleriyle gerçekleştirec

Mehmet Nuri ErsoyTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.