SNC YEMEKTE YENİ DÖNEM EV YEMEĞİNDE GEL-AL SERVİS HİZMETİ BAŞLADI

Türkiye'de hızla yayılan Covid-19 virüsünün etkisi yayılmasın salgın hızlanmasın bir an önce bitsin diye önlemler alınıyor.

Türkiye’de hızla yayılan Covid-19 virüsünün etkisi yayılmasın salgın hızlanmasın bir an önce bitsin diye önlemler alınıyor. Yeni alınan önlemle birlikte lokanta ve yemek fabrikaları içerisinde bulunarak yemek yemek geçici süreliğine yasaklandı.

Bucaklıya yıllardır yerinde ve dışarda hizmet veren S.N.C Yemek Fabrikası yeni gelen yasak ile birlikte İşletme sahibi : ” Müşterilerimizin sağlığına önem verdiğimiz için belirli aralıklarla dezenfekte ettiğimiz iş yerimizi Corona Virüsün ülkemizde ortaya çıkmasıyla günlük yapmaya başladık. Çünkü biz müşterilerimize değer veriyor, sağlıklı yemek yemelerini önemsiyoruz. Ayrıca yeni gelen yasakla birlikte gel al hizmetimizi de başlatmış olduk, artık müşterilerimiz buradan yemek alıp evlerinde ve iş yerlerinde yiyebilirler.” diye konuştu.

Covid-19CoronavirüsTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.