Söğüt Beldesi'nde 3 kilometrelik asfaltlama çalışması tamamlandı

Burdur'un Çavdır İlçesine bağlı Söğüt Beldesi'nde, Yeşil Mahalle'de bulunan 1,5 kilometrelik yol ile Yine Yeşil Mahalle'deki 1,5 kilometrelik yol olmak üzere toplamda 3 kilometrelik asfaltlama çalışması tamamlandı.

Söğüt Beldesi'nde Yapılan Asfaltlama Çalışmaları Tamamlandı

Burdur'un Çavdır İlçesine bağlı Söğüt Beldesi'nde, Yeşil Mahalle'deki Arıtma Tesisi bölgesinde bulunan 1,5 kilometrelik yol ile Yine Yeşil Mahalle'deki 1,5 kilometrelik yol olmak üzere toplamda 3 kilometrelik asfaltlama çalışmaları başarıyla tamamlandı. Bu çalışmalar, Karayolları Genel Müdürü, Karayolları 13. Bölge Müdürü ve Karayolları 131. Şube Şefliği'nin büyük yardım ve destekleriyle gerçekleştirildi.

Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, yaptığı açıklamada, bu destekler için teşekkürlerini ileterek, Bayburt Grup Şirketi'ne ve ilgili yetkililere de katkılarından dolayı teşekkür etti. Başkan Yurdasiper ayrıca, asfalt çalışmasının tamamlanmış olmasının kasaba halkına hayırlı olmasını diledi. Bu çalışmalarla Söğüt Beldesi'nin altyapısının güçlendirilmesi ve yaşam kalitesinin artırılması hedeflenmektedir.

Söğüt Beldesiasfalt çalışmasıTürkiyeBurdurÇavdır

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.