Söğüt Belediyesi 16. Geleneksel Domates ve Kültür Festivali

Burdur'da 16. Söğüt Geleneksel Domates ve Kültür Festivali başladı.

Burdur'da 16. Söğüt Geleneksel Domates ve Kültür Festivali başladı.

Çavdır ilçesine bağlı yayla domatesinin başkenti olarak bilinen Söğüt beldesinde düzenlenen festivalde, belde merkezinde toplanan protokol üyeleri ve vatandaşlar mehter takımı eşliğinde kortej yürüyüşü gerçekleştirdi.

Bunun akabinde festival alanına geçilerek Mehteran gösterisi ve Festival açılışı yapıldı.Akşamında sanatçılarımız Neslihan Yılmaz ve Ö.Faruk Bostan halkımızı şarkı ve türkülerle eğlendirdi.

16.Geleneksel Domates ve Kültür Festivali Cumartesi günü pazar alanını dolduran yerli yabancı misafirlerimizle festival havasında devam ederken gündüz çocuklarımız için gerçekleştirdiğimiz Palyaço gösterisi minik misafirlerimizi eğlendirirken,akşam ise Nurcan Altınok ve Mustafa Yıldızdoğan tüm misafirlerimize güzel bir akşam yaşattılar,şenliğimizin Ağa secimi ve en guzel domates yarışması sonuçları açıklandı ve plaket ve hediyeler verildi.

Pazar günü final için tüm hazırlıklar devam ederken öğlen Vali Hasan ŞILDAK Bey festival programı ile alakalı Belediyemiz akabinde;Pazar yeri ve Festival alanını ziyarette bulundu iyi dilek ve temennilerde bulunarak belediyemizden ayrıldı..Tüm hızıyla devam eden şenlik akşam önce İsmail Altunsaray ve sonrasında Türk pop sanatçısı İrem Derici sahne aldı.

domates ve kültür festivalifestivalTürkiyeBurdurÇavdır

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.