SOKALLARI TASARRUF AMPULLERİ İLE DAHA ÇOK AYDINLATILACAK

Tefenni Belediyesi sokak aydınlatılmasında enerji giderlerini %75'lere kadar tasarruf ettirecek yeni led sokak aydınlatmalarının montajına başladı. Tefenni Her şeyin en iyisini hak eder düşüncesi ile yola çıkan Başkan Ümit Alagöz konu ile ilgili sosyal medyadan yaptığın …

Tefenni Belediyesi  sokak aydınlatılmasında enerji giderlerini %75’lere kadar tasarruf ettirecek  yeni led sokak aydınlatmalarının  montajına başladı.

Tefenni  Her şeyin en iyisini hak eder  düşüncesi ile yola çıkan  Başkan  Ümit  Alagöz  konu ile ilgili sosyal medyadan yaptığın paylaşımda  ” İlçemizdeki sokak aydınlatmalarından kaynaklı enerji giderlerini %75’lere kadar tasarruf ettirecek olan ve her zaman her şeyin en iyisini hak ettiğini düşündüğüm güzel İlçemize, Modern Kent görüntüsü sağlayacak olan yeni led sokak aydınlatmalarımızın montajına başlamış bulunmaktayız.Aydınlatmalarımızın İlçemize hayırlı olmasını diler, gecenin bu saatlerine kadar fedakarca çalışan değerli Belediye Personelime de canı gönülden teşekkür ederim”dedi .

Tefenni BelediyesiTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.