Son Dakika! Bucak’ta Dur İhtarına Uymayan Araç Trafiği Birbirine Kattı

Son Dakika Bucak'ta Dur ihtarına uymayan araç Polislere zor anlar yaşattı. Bugün saat 09:50 sularında Burdur-Antalya yolu üzerinde trafik ekiplerinin dur ihtarına uymayan araç emniyeti peşine taktı.

Son Dakika Bucak’ta Dur ihtarına uymayan araç Polislere zor anlar yaşattı.

Bugün saat 09:50 sularında Burdur-Antalya yolu üzerinde trafik ekiplerinin dur ihtarına uymayan araç emniyeti peşine taktı.

Edinilen bilgilere göre bugün saat 09:00 sularında Burdur bölge trafik kontrol noktasında Trafik kontrolleri esnasında 16 V 6173 plakalı wolksvagen marka bir araçtan şüphelenen polis ekipleri araç şoförünü durması yönünde uyardı. Dur ihtarına uymayarak hızla uzaklaşmaya çalışan S.K trafiği birbirine kattı. Burdur trafik ve asayiş ekiplerinin takibi sonucu araç Bucak istikametine doğru kaçmaya başladı. Çeltikçi emniyet müdürlüğü ile irtibata geçen Burdur İl emniyet Müdürlüğü yolun kesilerek şüpheli aracın alınmasını istediler. Çeltikçi sınırları içerisine giren araç burada da dur ihtarlarına uymayarak Bucak istikametine doğru hızla kaçmaya başladı. Burdur, Çeltikçi ve Bucak emniyet ekiplerini peşine takan S.K , uzun uğraşlar sonucu Bucak ilçe emniyet ekipleri tarafından ara sokaklardaki kovalamacanın ardından kıskıvrak yakalandı. Ekiplerin yoğun çalışması sonucunda yakalanan araç sürücüsü S.K’nın ilk belirlemelere göre alkollü olduğu daha önce de 2 kez alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu, bu yüzden kaçtığı öğrenildi.

bucak trafikTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.