Son dakika! Burdur ve Isparta için kuvvetli geliyor

Meteoroloji tarafından Burdur ve çevresinde bugün için çok kuvvetli fırtına beklendiğine dair uyarıda bulunuldu. İşte detaylar...

Burdur ve çevrelerinde kuvvetli fırtına bekleniyor

Meteoroloji tarafından Burdur ve çevresinde bugün için çok kuvvetli fırtına beklendiğine dair uyarıda bulunuldu. İşte detaylar...

Yarın içerisinde Burdur ve Isparta çevresi için uyarıda bulunan Meteoroloji, 18 Kasım Cumartesi günü saat 11:00 ile 19 Kasım Pazar günü saat 03:00 arasında kuvvetli fırtına olacağını ifade etti.

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Cumartesi) 18.11.2023 Isparta ve Burdur çevrelerinde rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli fırtına (50-80 km/saat) yer yer tam fırtına (90-110 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." denildi.

kuvvetli rüzgarfırtınaMETEOROLOJİK UYARImeteoroloji uyarısıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.